Kicman zadnego postu nie olalem a tym bardziej Ciebie. Napisalem ze najprawdopodobniej jest to ostatnie zamowienie, ze wzgledu ze nie idzie to sprawnie bo sa problemy.
co do info na temat dywaniow to czekam na odpowiez od osoby rodukujacej. Jak bede cos wedzial od razu napisze.
Problemy są zawsze i wszędzie wiec nie ma co się stresować i niepotrzebnie przejmować niektórymi osobami z forum, ogarniasz to dobrze i tyle wystarczy a jak komuś nie pasi to przecież nie musi kupować
Panowie co do Małka to moge go tylko polecic,tak go katowalem ze zalatwil mi dywany juz przed ZG.Zrobilem tylko przelew do firmy ktora sie tym zajmuje i po tygodniu dywany byly u mnie.Narazie z dywanow jestem bardzo zadowolony.J
zotało nam kilka dywanikow z zamowienia grupowego wiec chetnych zapraszam. Kto pierwszy ten lepszy.
2gen premium grafit komplet
2gen premium grafit komplet obszyty nubukiem bez jezyków w tylnych dywanikach
Del sol premium czarny
2gen premium czarny tylko przód obszyty skórą
2gen komplet poliamid czarny jeszcze nie obszyty
4x biały napis na czerwonym tle
2x czerwony napis na czarnym tle
2x biały napis na czarnym tle
Witam, ten czarny do del sola czym obszyty i jaki kolor obszycia, te napisy to są naszywki - jeśli tak i jeśli je wezmę to czy będą naszyte/doszyte do dywaników? jeszcze jedno - czy te do del sola są ze wzmocnieniem pod stopy? ok to tyle wstępnie jak coś to rezerwuję
[ Dodano: 2012-09-09, 16:37 ] Aha, no i jeśli byłyby doszyte do dywaników to te czerwone napisy na czarnym tle też rezerwuję