czerwone crxy rzadko kiedy wchodzą na forum, łatwiej je na mieście spotkać umyłem sobie auto z rana i uciekłem do garażu, co by zdążyć przed deszczem. to co ludki? w niedziele spot i później na moment do civiców zawitamy grupowo?
No czasem tak mam, kiedy jest ładna pogoda, mi się nie spieszy i ogólnie mam dobry humor. Jak słońce przyświeca to, aż głupio w auto wsiadać, bo się dziewczyny fajnie ubierają i można sobie na spokojnie przystanąć i się poprzyglądać Poza tym, brzuch rośnie, jak człowiek wszędzie samochodem dojeżdża, a takie spacerki dobrze robią
[ Dodano: 2012-08-09, 22:46 ] Macios przed 15 miał pole position na światłach na Kościuszki, ale spektakularnego buta nie było
a z chęcią... problem jest tylko taki, że najpierw trzeba ludków na spota zebrać ja to jeszcze korzystając z lata bym jakąś sesję fotograficzną zorganizował.
jutro o 20 jest spot civic klubu na parkingu pod Trasą Zamkową przy Baszcie 7 Płaszczy, ja w sumie zamierzam się pojawić, także zapraszam. Podyskutujemy albo przejdziemy do działania