Angier napisał(a):Też ją widziałem kilka dni temu koło Feu Vert na Ku Słońcu... czarne emblematy "H" na ZPL o tej mowa?
dokładnie o tej mowa.
kocureq napisał(a):A to o Tobie pisałem stronę wcześniejSzedłem z dziewczyną do niebieskiej Solki jak podjeżdżałeś, patrzyłeś i zaśmiałeś się jak otwarła Solkę z pilota.
Świetny lakier - tak w ogóle!
dzięki :] choć dałem do lakiernika bo miałem niemiłą przygodę,,, plus atak rdzy do zrobienia ;] na dniach odbieram auto... wtedy jakoś będzie się prezentować... Pozdrawiam :]sebas napisał(a):Brązowa to była solka Rado?
Ale weekend za dwa tygodnie, jak najbardziej tak
adi469 napisał(a):kilka dni temu Macios na jagiellonskiej chyba Mnie nie poznal,nawet jak krzyknalem,ze to Ja hehe no chyba,ze to nie Ty Macios jechales za Mna w czarnym edku z glosnym wyziewem z tlumika co???
nie poznałem hehe
a dużo nie usłyszałem co krzyczałeś
zjebany po robocie byłem tak że nie mogłem skupić myśli
kabriolet, kobieta za kierownica i jakiś odwracający się do tyłu typ i jeszcze coś do mnie krzyczy

MaciOS napisał(a):adi469 napisał(a):kilka dni temu Macios na jagiellonskiej chyba Mnie nie poznal,nawet jak krzyknalem,ze to Ja hehe no chyba,ze to nie Ty Macios jechales za Mna w czarnym edku z glosnym wyziewem z tlumika co???
kabriolet, kobieta za kierownica i jakiś odwracający się do tyłu typ i jeszcze coś do mnie krzyczy![]()
![]()
![]()
teraz będziesz już wiedział i woził ze sobą.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości