witam wyswietla mi sie blad nr 8 w opisie znalazlem ze jest to czujnik GMP lub jego obwod. CO TO JEST>???? mam jeszcze pytanie odnosnie mrugniec. czy jak przekrece kluczyk to jak sie dioda zapali to tez to liczymy jako mrugniecie??? bo moze mam blad9 dzieki za odp
Czesci uzywane crx ed9 ee8 del sol oraz civic 92-00
601 937 808 10-18
Przerabiałem ten błąd. To jest czujnik położenia tłoka, znajduje się w aparacie zapłonowym nad zębatką, jak rozbierzesz odrazu się kapniesz o który chodzi, urwał się i masz go do wymiany i tyle.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
wiem ze temat stary lecz dla mnie aktualny niestety, wiec ktory to gmp 1 2 3(czerwone cyferki)? prosze o pomoc, i jeszcze jedno jak obracam palcem to tak jakos skrzypi, przeskoki to wiem ze maja byc
jesli skrzypi znaczy ze lozyska do wymiany bo sie zacieraja.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com