res napisał(a):czyj crx na legnickej stoi z trojkątem za szybą?
co do ceny to ci nie powiem , może 4 może 5 może 6 koleś nie chciał powiedzieć kazał mi zaproponować to ja powiedziałem że się zastanowię ale zrezygnowałem , do zrobienia wydech bo urwany , do wymiany maska , błotnik lewy , kierunek lewy do wymiany bo na sztukę zrobiona szybka , zderzak przedni też porysowany, oparcie kanapy podarte podłamane kilka elementów w środku ale pedały niepowycierane kiera też nie , więc przebieg prawdopodobny bardzo. zero wycieków nigdzie, piasta przód lewa do wymiany albo same szpilki chociaż nie wiem czy wyjdą bo są tak zjechane , tarcza lewa tez dostała bo na nią auto opadło i przejechało trochę , do wyprostowania narożnik i próg przy lewym przednim kole bo cały pozaginany. od koła bo wpadło pod auto jak się odkręciło. ale na 100 bezwypadkowe zdrowe d16a9. chyba tyle. chcesz numer ?sebas napisał(a):Dymek, how much i czemu tak drogo?
sebas napisał(a):Bezwypadkowe a wszystko pogięte z tego co opisujesz1000zł mogę mu dać

Wwwektor napisał(a):Przy skrzyżowaniu Legnickiej i Środkowej na samym rogu od dłuuuugiego już czasu stoi jakby nie ruchomo srebrne ed9. Ktoś wie czyje to?
Przy okazji się pochwale bo nakręciliśmy z żoną nasze autko:) http://youtu.be/APvmIAG9ybw

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość