wujek_kamil napisał(a):Hello ---> jako, że zebrałem około 10-15 osób chętnych na lotnisko, czyli :
- 1/4 mili z pomiarami czasu
- sporo wiraży na mini kjs itp
- 2km i 200m szeroki pas na wyszalenie się (oprócz tego na 1/4 mili, który jest z drugiej strony)
- mamy też wielki grill na parę kg kiełbasy
- itp
zastanawiam się czy ktoś z CRX.INFO by nie reflektował jechać i uczestniczyć w takiej zabawie...
GŁÓWNE ZAŁOŻENIE - WYSZALEĆ SIĘ NA BEZPIECZNYM ASFALCIE I POGANIAĆ NA 1/4 jako, że miasto Poznań dało pupy po całości jeśli chodzi o JAKIEKOWIEK zawody itp.
Stawiam sprawę prosto - koszt wynajęcia lotniska to 3000zł + ekipa pomiarowa 1000zł = 4000zł z pomiarami albo 3000zł bez.
Jadąc w 40 aut mamy po 100zł za CAŁY dzień jazd po lotnisku z pozwoleniem na wszystko ---> myślę, że cena jest MEGA atrakcyjna bo to ledwie jeden mandat za np. nie zapięcie pasów na ulicy
Można też pomyśleć o wypadzie BEZ ekipy pomiarowej i wtedy mamy 3000zł na wszystkich ale sądzę, że warto te parę złociszy dorzucić i mieć jakieś czasy
Z drugiej strony lotniska jest dłuuuga i szeroka prosta gdzie można się fajnie z rolki poganiać ( moje auto tam pod 270km/h bez wielkiego ciśnięcia doszło ) ---> można sobie i taką rywalizację zrobić, ponagrywać filmiki itp fajne opcje.
Z ciekawszych aut byłoby parę 300+ Opli, BMW też jakieś mają przyjechać, możliwe, że i Calibra 600+ no i oczywiście każdy chętny.
PODZIAŁ NA KLASY - zobaczymy kto się zgłosi i pomyślimy czy w ogóle będzie sens się na klasy dzielić ---> piszę tak bo sporo osób jest przeciwna klasom i każdy może sobie sam kogoś/kumpla/odwiecznego rywala dobrać. Najszybsze auto i tak i tak wyłonią fotokomórki ekipy pomiarowej.
NAGRODY - nie przewidujemy - jedziemy tam z chęcią zabawy i porobienia tego co na Niestachwskiej czy Zawadach może się skończyć przy spotkaniu z Panami o smutnych twarzach dość nieciekawie = punkty i mandat.
Jeździć można od rana do wieczora - miejsce - KĄKOLEWO koło Grodziska Wielkopolskiego ---> 55km około od Poznania.
Jeśli ktoś by był chętny to MUSI wpłacić całą kwotę do nas i otrzymuje od nas potwierdzenie wpłaty(prowadzimy ZAREJESTROWANĄ DZIAŁALNOŚĆ tj. warsztat samochodowy i mamy możliwość wystawienia takich kwitów) tak więc NIE MA RYZYKA, ŻE KTOKOLWIEK ZOSTANIE OSZUKANY = jeśli impreza nie dojdzie do skutku każdy otrzyma spowrotem swoje pieniążki
W razie awarii zawsze się jakieś narzędzia znajdą i w ostateczności sztywny hol do Poznania
PROSIŁBYM O JAKIEŚ DEKLARACJE KTO BY CO REFLEKTOWAŁ - CZY SAMO LOTNISKO CZY Z EKIPĄ POMIAROWĄ A JA WTEDY POLICZĘ CHĘTNYCH I PODAM DOKŁADNĄ ILOŚĆ OSÓB BĘDĄCYCH ZA KAŻDĄ Z OPCJI I ZADECYDUJEMY, KTÓRA OPCJA BĘDZIE KORZYSTNIEJSZA ---> WSZYSTKO ZALEŻNE OD ILOŚCI AUT.
wujek_kamil napisał(a):Dzwoniliśmy i termin to 15-16 październik = 100% deklaracje i wpłaty muszą być do max 3go października celem rezerwacji lotniska dla nas. W poniedziałek DOKŁADNE INFO i decydujemy czy ruszamy ze zbieraniem kasy czy niet.
Póki co są chętni :
1. Ja z pomiarami
2. Koniu c20xe
3. Młody c20let z pomiarami
4. Darco16v z pomiarami
5. Iwan + minimum 5 aut
11.Sciupok z pomiarami![]()
12- Sleepy z pomiarami
13. Ziombel
14. Tomek z pomiarami
15. Jacol (z pomiarami)
16. Apol
17. Empe
18. Michal Olej
19. Mały_jżc (tak na 50%, wszystko zależy od terminu.)
20. Ze 4 osoby z CT.PL
miejsce: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=k%C4 ... CDQQ8gEwAw
kontakt z organizatorem: gg: 4363005
Zapraszam serdecznie - kto chętny niech się wpisuje na listę