Witam wszystkich nowo przybyłych do świata CRX, szczególnie witam Cytrynke, bo tak jak napisali przedmówcy, kobiet niewiele na "naszym" forum się udziela.
Uważaj na siebie bo z tego co widze narobiłaś już sporo zamieszania wsród męskiego grona forumowiczów
WitAjcie !! To mój pierwszy post wiĘc jakby co było źle to niekrzyczeć prosze
Chciałem sie serdecznie przywitać na forum. Cześć !
Poruszam sie Suzuki Swiftem z 95 roku. Jest to moje drugie auto. Właśnie teraz idzie pod młotek :/ Niegdyś upalałem Daewoo Tico. Przesiadam sie na coraz większe i mocniejsze maszyny zdobywając po drodze doświadczenie za kierownicą. W mojej głowie świta od dłuższego czasu pomysł na Honde CRX model del Sol jaka by to wersja silnikowa niebyła (najlepiej upragnione 160KM). Wyjeżdżam właśnie na zarobek do UK i mam nadzieje że po powrocie starczy pieniędzy i cierpliwości na zakup jakiejs pięknej ceerki. Także już niedługo przybędzie Wam nowy klubowicz. Narazie pozostaje mi podziwianie Waszej klubowej galerii a także upalanie solniczek w całej serii GranTurismo... Trzymajcie kciuki. Do zobaczenia za niedługo
Pozdrawia fan japońskiej motoryzacji lat 90tych...
Ostatnio edytowano 2006-01-26, 23:40 przez kristofear, łącznie edytowano 2 razy
Z tego pośpiechu to przegapiłem przywitanie się ze wszystkimi: ewrybady witajcie!!!
Śpiesze poinformować, że nie dane mi jest jeszcze poruszać się krążownikiem szos CRX. Jednak wszysko jest na dobrej drodze (pieniądze choć małe już są), może ktoś z was pomoże mi znaleźć ciekawy sprzęt? Nie wskazuję konkretnego modelu, ani specyfikacji. Chodzi o II generację.