Pierwsze pytanie, ile osób wejdzie dzisiaj i przeczyta, że jutro spot
Drugie pytanie, gdzie nie będzie nawalone osobówkami, żebyśmy się zmieścili i zaparkowali
to co z tym spotem? wczoraj jezdzilem po miescie i widzialem kolesi civicami. musimy w koncu sie zmobilizowac, bo w tym roku jeszcze nic nie udalo sie zorganizowac.
kuzwa widzialem dzisiaj solke na zdrojach kolo godz. 17:35 (przed albo za wiaduktem jak kto woli) chyba niebieska i kufa tak sie zagapilem, ze sie prawie wjebalem w auto, cale szczescie wyhamowalem z 4-5cm przed. Cos mnie pech ostatnio przesladuje
co do spotu to ja niestety w tą niedzielę i następną odpadam... ;/ w tą urodziny chrześniaka, za tydzień wybywam z miasta na parę dni także chłopaki jakąś fotorelację poproszę )
no sami widzicie że za dużo osób chetnych na spotkanie nie ma, ja nawet jak miałyby być 3 osoby to moge podjechać, pogada się troche, zrobi jakąś sesyjke zdjęciowa czy jakies video i tyle
[latwa kobieta], przecież są dni morza... w ogóle tam nie dojedziemy, bo wjazd na Wały zamknięty. Ja nie mam czasu na takie atrakcje, to kompletnie zapomniałem o tym
2. snow - jesli mi nic wczesniej nie wypadnie ale raczej nie powinno
ps. widzialem dzisiaj czarnego crx na kolorowych domow kolo godz. 20;30 palilem fajke w aucie na parkingu i uslyszalem, ze cos jedzie przypuszcam ze MaciOS szarzowal :>