Cześć.
Widziałem wczoraj i moim zdaniem dno. Program to kopia jakiegoś tam amerykańskiego programu i nasza Polska wersja nie umywa się nawet do oryginału Program polega na odnawianiu starszych ciekawych samochodów, a prowadzący po przejażdżce dochodzi do wniosku i że się nie opłaca odnawiać auta do stanu oryginalnego WTF ! przecież to jest cel programu a się nie opłaca i daje do wyboru właścicielowi auta żeby zrobić z tego auto na tor na weekend. Co to w ogóle za pomysł ? Jak chłopak nie chce jeździć po torze tym bardziej, że w Polsce za dużo tych torów nie ma, to nic na siłę, się zgodził bo chyba za darmo mu naprawili.
Jednak auto na tor musi być w lepszym stanie jak na ulice moim zdaniem, tam się ciśnie do końca a nie jeździ po bułki do sklepu.
Auto na tor a on się blacharką zajął zamiast silnikiem, który jest na wykończeniu, skrzynią by się zajął, szpera jakaś i klatka prawdziwa wspawana.
Ogólnie to moje zdanie bardzo amatorsko zrobione, wiele osób na tym forum zrobiło to lepiej niż tamten warsztat.
Zawieszenie i hamulce nowe ale ja nie pamiętam czy on mówił co to za zawieszenie, tyle że używane i obniżające.
Chłopak teraz z braku kasy sprzeda auto, albo po awarii silnika postawi pod domem.
Pasy też chyba zwykłe były, bo nie pamiętam żeby jakieś szelkowe zakładał, to jak do kubłów do sportu na tor dali zwykłe pasy ? buehehe
Idea programu w UK też była inna , ale u nas jeśli kupili by taką okazję jak tam okazałoby się że zderzyło się z przystankiem i chyba dlatego odnawiają auta cudze...
Hej, w1c10 - trzeba było być na zlocie ckpl to byś zobaczył furę na żywo. Akurat to fura kumpla i co nieco jeśli dobrze pamiętam mogę powiedzieć: pasy sa schrota, sprezyny to HRy, ale po TA moglobybyc twardziej z przodu:)
mysle ze go namowie na zalozenie tematu to bedziesz mogl sledzic losy auta. A miejsc na pojezdzawki w Polsce jest calkiem sporo.
Wiecie jak to bywa z telewizją jak się bardzo chce, więc dzięki wszystkim, że kumpla nie zjedliście i się podobało. Poooozdr.
to tylko program w tv i w dodatku polski nie ma co oczekiwac cudow rodem z warsztatu chipa foose`a. mnie tam i tak rozjebuje doszczetnie ze wlasciciel sam buli za wszystkie fanty tylko robocizna gratis..
tu mozna przez tydzien obejrzec. Obejrzalem jeszcze raz i nie wiem czemu nagrali tak jakby sie zacinal przy 5,5 tys, normalnie idzie do odcinki silnik.
mnie tam sie podobał program i jego końcowy efekt który uratował tego rexa i dał mu jeszcze odrobinę czasu na śmiganie, ja bym tam był zadowolony jak by mi tam mojego zgniłka naprawili, efekt wyszedł jaki wyszedł bo auto było jakie było i pogniłe i lekko do bani, ale tera nie wygląda źle i jest wiele crxow w gorszym stanie, pewnie nie jeden na forum dał by auto tak do odratowania bo to i przygoda z tv i pamiątka i rex co jexdzi
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE