Nie podświetlał mi się panel nawiewu - diody działały, nie działało podświetlenie przycisków,gałki i przełącznika siły nawiewu (to wszystko co się podswietla jak się włącza pozycyjki).
Wyjąłem panel. Stwierdziłem, że wszystkie żaróweczki są przepalone. Ok, wymieniłem je na nowe. Założyłem od nowa panel do konsoli, wszystko podpiąłem - ale podświetlenia dalej brak (diody w przyciskach działają). O co kaman?
Odpowiadając na pytanie - bezpieczniki wszystkie ok, w tym nr 8 który za to odpowiada, wszystkie inne rzeczy w kabinie się podświetlają. Nie chce od nowa wyjmować panela i sprawdzać czy znowu nie poprzepalały się żaróweczki (wiadomo jak to jest z wyjmowaniem i wkładaniem panela, zważywszy na to, że został on u mnie zregenerowany i wygląda jak nowy).
Stawiam na błąd w kostce (tylko której?), jakieś zaśniedziały wtyk lub po prostu rozlutowane coś w środku panelu .... czy posiada ktoś schematy wtyczek (w manualu są ale nie ma pokazane który pin odpowiada za podświetlenie - albo ja źle patrzę) i doradzi co sprawdzić? Elektrykiem wielkim nie jestem, więc proszę jakoś łopatologicznie
...
Jednym słowem, najpierw chcę sprawdzić czy dochodzi prąd od podświetlenia panelu, jeżeli okaże się że tak, to wyjmę panel i dalej będę szukał - tylko co mam sprawdzić??
help bo mnie to denerwuje!

bez odginania czegokolwiek i przez jedną osobę