Na Witkiewicza 49/U-11 jest Pro Choice i wiem, że na pewno można dostać tam Motula. Po schodkach w górę się idzie, na dole chyba fryzjer jest. Za Lidlem jest taki parking osiedlowy. Się naszukałem swego czasu Na prawobrzeżu się nie znam zbytnio...
Ja zawsze biore od gościa z Mierzyna mimo że na Słonku mieszkam, imho nie ma konkurencji POLECAM ( można sie też umówić telefonicznie na wymiane ojeju i filtra )
By tasioz at 2012-04-15
oo super sprawa, na dniach bede dzwonic. olej chetnie sam bym zmienil ale sruba na misce jest tak zapieczona, ze nawet w warsztacie nie odkrecali tylko odsysali olej
Odrazu skoro juz temat jest to podpytam o zarowki, co polecacie bo u mnie niby swieci ale nie swieci i w nocy mam wrazenie ze widocznosc jest na 10-15 m
jeżeli chodzi o żarówki to sie nie znam... Filip ma tungsram'y 90% więc może coś na ten temat sie wypowie...problem ze słabym oświetleniem widze że wystepuje tak samo jak w civic 5gen, u brata w civic 6gen juz świeci dużo lepiej... nie wiem czy lepsza żarówka dużo pomoże, wydaje mi sie że wina leży w konstrukcji lamp lub a raczej najbardziej prawdopodobne że odbłyśnik już nie ma takich właściwości odbijających światło co w nowych kloszach.
PS. Ja kupiłem auto z HID XENON, ostatnio zdemontowałem bo nie wiem czy nie oślepiam innych kierowców... różnica w porownaniu do zwykłej żarówki jest kolosalna.
No widocznosc to jest poprostu masakra, w nocy to ja ledwo widze dalej niz 15m, czasami az strach jechac ;p. 2 sprawa tez nie wiem jakie zarowki u mnie siedza, chetnie kupilbym cos co dobrze swieci za niewielkie pieniadze. Bo nawet jak jest ciemno i przy wlaczonych swiatlach stane przed autem to widac ze te swiatlo jest bardzo slabe, w innych rexach co widzialem to duuuzo mocniej lampy sie swieca.
Tungsramy +90% na allegro kosztują jakieś 25 zika + 7 za przesyłkę, a efekt jest taki, że na pewno będziesz zadowolony. Ja tam sobie chwalę, bo raz że cena śmiesznie niska (1/3 cena philipsów, które podobno lubią się przepalać po pół roku), to wreszcie na drodze po ciemku zaczęło być jasno (na biało oświetlają, a nie na żółto). I na początku bardziej podobała mi się jazda po ciemku niż za dnia, bo nie mogłem się tym nacieszyć - też tak miałem, że bałem się jeździć po ciemku na niektórych drogach Ciasne zakręty z nadjeżdżającymi autami z naprzeciwka przestały być loterią - jebne w drzewo lub nie jebne...
ta tylko, ze jak widze na allegro ile tego jest to nie wiem co wybrac ;p ceny od 20-35 do tego jedne sa 50w inne 70 a jeszcze inne 65 ;p jutro cos rozkminie i zamowie