Czy wiecie cos na temat firmy produkujacej fele HIJOIN ? Ma ktoś ich fele na aucie? Co to za produkcja jest? Kupiłem bo fajna cena i design i teraz się zastanawiam czy mi się zaraz nie rozejdą cycuś takiego
Ostatnio edytowano 2005-10-21, 15:51 przez rolek, łącznie edytowano 1 raz
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
felgi tanie, ale z tego co czytalem rozne opinie to strasznie miekkie. produkcja jesli sie nie myle tajwan. zobaczymy mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony. a jkia model tej felgi kupiles??
1280 zł/ 4szt i z dostawą wręcz na kolana, kupiłem je na początku października i na ich miękkość nie narzekam, kilka razy konkretnie przyp....em w dziury i narazie proste. Kupiłem takie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67811425 jeżdżę na gumkach 205/45 narazie nic nie bije (nie wskazuje na to żeby się pokrzywiły) Zobaczymy w nowym sezonie ale fakt jest taki że staram się omijać dziury, a nie jest ich mało. Efekt na aucie wyczesany.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
Jak chciałem coś kupić to nie było ogłoszenia więc trudno, kupiłem i nie żałuję. Mam nadzieję Majlo że nie myślisz o tych felach czarnych ze srebrnym rantem...
PZDR!!!