filip napisał(a):Ze mnie to ogólnie straszna blachara jest, a że auto Misi podoba mi się teraz najbardziej z naszych to jako pierwszy zaklepuje prawy fotel, jak pogoda będzie sprzyjała jeździe bez dachu![]()
Kurde, zapomniałem obadać, jak bardzo twardo po wsadzeniu gwintu jest teraz u Maciosa...
Ogólnie to przygotujcie się na pasażera na gapę
Może w tym tygodniu coś się u mnie ruszy na przód
ze na zlotach bezie nas coraz wiecej, pokażemy ze miłosnicy crx'ów potrafia sie dobrze zorganizować ...jak i pokazać klase na 1/4 
Śniatowo to już konkret
i po imprezie mozna zrobić cruising nad morze 

MaciOS napisał(a):tak jak dawid pisał - lipa z kolejka na 1/4 ....sam miałem ochote sie przejechać ale zamiast stania w kolejce odpalilismy grila...
filip napisał(a):O, to jeszcze jakąś kanapke zrobisz
filip napisał(a):Byłem w związku 5 lat, to się nauczyłem przetrwania w skrajnie ciężkich warunkach. Teraz sobie to do CV wpisuje

misia napisał(a):z mielonką sojową?

filip napisał(a):A ta mielonka sojowa jest głównym składnikiem tych parówek? Bo jeśli tak, to chyba mniej szkodliwy dla organizmu będzie chleb posmarowany nożem

misia napisał(a):Byłem w związku 5 lat, to się nauczyłem przetrwania w skrajnie ciężkich warunkach. Teraz sobie to do CV wpisuje
misia napisał(a):, ja mogę wpisać 4,5 roku
No nic, jak będzie fundusz to wjadą zwrotnice i tarcze z vti, może będzie łątwiej.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości