ok dzięki za mapki i numery jak coś to ja chyba zjawię się z civicami bo mój kolega preluda z nimi jedzie i on na mnie poczeka w razie czego aż Mopsa oddam civicy wyjeżdżają o 12;30 z baszty, a reszta ma czekać koło reala na tym parkingu i się do civicow dołącza
Dzięki za fajnie spędzony czas. Szkoda tylko, że pogoda taka z dupy, bo zanosi się na to, że teraz parę dni przeleżę w łóżku z zapaleniem gardła, płuc i wszystkiego po drodze Co do naszego szczecińskiego grona, to myślę, że wkrótce trzeba będzie znowu się zorganizować i spotkać. Jak nie automobilowo, to może na jakieś piwko, czy coś...
Musimy się jakoś częściej organizować. Podejrzewam, że teraz wypada nasza kolej, co by wpaść nad morze i porobić trochę hałasu furkami Jak wy się ścigaliście, to my odpaliliśmy grilla, co ogólnie było mega osiągnięciem w takich warunkach
Ze mnie to ogólnie straszna blachara jest, a że auto Misi podoba mi się teraz najbardziej z naszych to jako pierwszy zaklepuje prawy fotel, jak pogoda będzie sprzyjała jeździe bez dachu Kurde, zapomniałem obadać, jak bardzo twardo po wsadzeniu gwintu jest teraz u Maciosa...
Ogólnie to przygotujcie się na pasażera na gapę Może w tym tygodniu coś się u mnie ruszy na przód