MaciOS napisał(a):jak misia podjedzie to juz nie ma lipy
no naśmiewaj się ze mnie to zamknę się w sobie i nigdzie więcej nie pojadę
DD
chyba w końcu czas zajrzeć pod maskę i ogarnąć jaki w końcu mam ten silnik

misia napisał(a):no naśmiewaj się ze mnie to zamknę się w sobie i nigdzie więcej nie pojadęDD
... poprostu na myśl że możesz zaszczycić nas swoja obecnością na zlocie poprawił mi się humor
nie miałem nic złego na myśli pisząc to... wręcz przeciwnie... chciałem juz napisać że w ramach rekompensaty przygotowałbym cos z grila specjalnie dla naszej jedynej klubowiczki ale cos mi sie przypomniało...
... dobra, dzień kobiet już był wiec starczy tego dobrego
teraz trzeba Ci przypomniec ze miałaś cos zrobić...[ właściewie to sama sobie przypomniałaś
] w dalszym ciagu nie wiemy jaki masz silnik w swojej solniczce
...a ja juz pisałem że zawsze mozna podjechac pod garaz na Jasnej i skorzystac z dobrych rad kolegi
... a tak na marginesie... jakby ktos chciał pojchac na zlot a nie ma auta do dyspozycji to zawsze mam jeszcze jedno miejsce wolne 
MaciOS napisał(a):misia napisał(a):chciałem juz napisać że w ramach rekompensaty przygotowałbym cos z grila specjalnie dla naszej jedynej klubowiczki ale cos mi sie przypomniało...... dobra, dzień kobiet już był wiec starczy tego dobrego
![]()
ja na grilla zabieram ze sobą parówki sojowe![]()
[ Dodano: 2012-03-15, 00:11 ]MaciOS napisał(a):a ja juz pisałem że zawsze mozna podjechac pod garaz na Jasnej i skorzystac z dobrych rad kolegi![]()
a przynajmniej postaram się 
ja na grilla zabieram ze sobą parówki sojowe
misia napisał(a):dziękuję, ale miałam sama to ogarnąć więc wywiążę się z zadania sama bez pomocy a przynajmniej postaram się
.... jezdzi solniczka a pikantna jak pieprz
;)
... napisałbym cos miłego na dobranoc ale i tak tego pewnie nie przeczytasz 

filip napisał(a):Zacznij ładować baterie do aparatu

filip napisał(a):I pytanie fundamentalne - kto bierze grilla?
...ale jak nie bedzie chętnych to wezme o ile mam, musze sprawdzic w piwnicy bo nie wiem.

Angier napisał(a):witam :] to co z tym zlotem? aktualne? o której pod tym Realem? coś wiadomo?

filip napisał(a):Jakie fele planujesz nabyć?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości