no chyba nikt nie wie, a w dodatku amberów nie ma oryginalnie. Więc pisz poprawnie co sprzedajesz, i wstaw foto tego.Adi1990 napisał(a):bo każdy dobrze wie o co chodzi tymbardziej że w temacie jest napisane oryginalne ambery
sory ale musiałem. Cytat z wiki "amber to angielska nazwa, używana niekiedy również w Polsce, koloru bursztynowego" Więc nie wiem czy stwierdzenie "biały amber" jest poprawne, bo dla mnie jak to czytam, to widzi mi się biały bursztynAdi1990 napisał(a):a stwierdzenie biały amber jest porpawne z tego względu że amber to rodzaj a biały to paleta koloru!
Sory za OT 
Adi1990 napisał(a):napisałem biały amber czyli wiadomo że biała inaczej napisałbym pomarańczowa a stwierdzenie biały amber jest porpawne z tego względu że amber to rodzaj a biały to paleta koloru! to tak samo jak wchodzisz do lakierni i mówisz poproszę białą perłe i np. nioebieskią perłe więc nie pouczaj mnie co jak ma iść i nie zasyfiaj tematu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości