Witam. Bolesnie sie przekonałem ze potrzebuje płyty pod silnik , wiec ma ktos moze jakies materiały np. rysynek ,wymiary zeby mozna podac komus kto dotnie i wygnie materiał wg jakis danych? Ewentualnie moze ktos ma jaksc "madra" płyte na zbyciu??
prezes! plyte bez problemu dostaniesz na prawie kazdym zlomie i dogadaj sie z gosciem i za flaszke ci sprzeda chyba ze to ajkies alu dobre to juz mysle ze musisz przygotowac jakis banknot z dwoma zerami na koncu Wymiary cinie potrzebne! wejdz na kanal i wez duzy karton i przyloz od spodu pod silnik i mozesz to dociać soebie nozykiem do tapet. potem ten tekturowy szablon przykladasz do balych i masz oslone na silnik robilem tak wlsnie u siebie w poprzednim autku ale i tak dalem za cienka blache i nie zdalo to egzaminu ;/ (dawalem 2mm tylko )
Ja niestety fote zagububiłem bo byl format ale przydaje sie neisamowicie! nalezaloby tylko raz na jakis czas ja zdjać i wyczyścic pod spodem bo syfu tez zbiera ;/
Zagnij tylko sobie ją dobrze. Najlepiej jak by wychodziła z pod zderzaka i odrazu zbierała wszystko. Jak masz dokładkę to lepiej ją odrazu zdemontować.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project