wczoraj jechałem do Krakowa,
-w Chrzanowie na trasie jechała DEL SOL w stronę KATOWIC godz około 8.00-8.30 chyba czerwona i nie świeciła jej lewa lampa przednia, kto to ???
-w Krakowie na obwodnicy na światłach srebrna DEL SOL w okolicy 9.00, kto to ???
-na parkingu GALERII KRAKOWSKIEJ nad Dworcem czarny DEL SOL zaparkowany jak wjeżdżałem kierowca wchodził do auta, pozdrawiam, kto to ???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Jezdzi jezdzi, tylko pewnie duża część nie siedzi na forum, np. ostatnio w pracy na osiedlu Mozarta gadałem z gościem z IIgena, mówił że kupił od gościa z forum ale sam nie zagościł.
Siema Mam pytanie , przypadkowo dzisiaj napotkałem dosyć mocno rozbitego Crx'a rajdówkę , pootwierane maski , drzwi itd. Wie ktoś może kto jest właścicielem i czy jest z nim jakiś kontakt ?
Auto stoi na srebrnych alufelgach na niestrzeżonym parkingu , koło ronda grzegórzeckiego , praktycznie za tym błękitnym wieżowcem banku PKO przykryte folią . Pytam się , bo rex jest całkowicie rozbity , drzwi otwarte , maska otwarta, w srodku wybebeszony , albo już ograbili go z części. Jak otwarłem maskę to silnik jest z ebay'owym kolektorem i na bagnecie full oleju i jeżeli jest w dobrym stanie , to może właściciel chciałby sprzedać