:::Simota:::
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Elaith
Forumowicz

:::Simota:::

przez Elaith » 2006-01-17, 23:31

Witam wszystkich serdecznie :poklony:

Mam jedno krótkie pytanie..., no jeszcze zobaczymy czy takie krótkie :D
Nosze sie z zamiarem wstawienia stożka i całego układu dolotowego do swojego autka i przegladajac, rozne oferty, natknąłem sie na takiego producenta jak SIMOTA.
Czy ktoś z Was coś o nich słyszał? Warto inwestować? Czy lepiej nie ryzykować i postawić na sprawdzone K&N 8)

http://www.tuningbaja.pl/sklep/products ... tegory=318
http://www.simota.com/

Z góry wielkie dzięki za Wasze przemyślenia i porady

Pozdrawiam

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2006-01-17, 23:50

to tylko stozek!! taki siaki czy owaki i tak ebdzie buczec a koni... to bez reszty modw nie da... a i tak wszytsko jedno jaki wlozysz. temat walkowany oporowo na forum ;)
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior

Bastek
Forumowicz

przez Bastek » 2006-01-17, 23:59

Z tego co widzialem to z tej firmy sa cale doloty ze stozkiem dostepne na ebay.de za chyba 50euro Wydaje mi sie ze firma nie ma wiekszego znaczenia byle by mial odpowiednia srednice (ja mam 3cale) i odpowiednia dlugosc (nie mierzylem ile mam) :)
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna
www.sm-foto.pl

Elaith
Forumowicz

przez Elaith » 2006-01-18, 00:10

Znajomy mechanik zakladal kiedys stozek do ed9 pod rure od oryginalnego filtra. Pozniej zamienil ja na ta od vitka :) z uwagi na wieksza srednice. Ponoc efekt byl zauwazalnie lepszy na rurce od ed9'ki.

[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 11:18 pm ]
kukus napisał(a):to tylko stozek!! taki siaki czy owaki i tak ebdzie buczec a koni... to bez reszty modw nie da... a i tak wszytsko jedno jaki wlozysz. temat walkowany oporowo na forum ;)

Ja chce tam wsadzic caly uklad dolotowy. Nie koniecznie w celu zwiekszenia mocy, raczej zeby dac Rex'owi swierzy oddech. :rotfl: