Po pierwsze jak masz pretensje do Juniora to nie pisz w liczbie mnogiej, dobrze?
Po drugie jak ktos pisze ze wysle za dwa dni to nie znaczy ze za dwa tygodnie. Nikt mi nic nie pisal "ze to potrwa" wiec nie piernicz bzdur.
Jak ja sie z kims umawaim na jakis termin to sie tego trzymam i tego samego oczekuje od innych ale widze ze masz jeszcze malo latek i moze za jakis czas zrozumiesz co to solidnosc w interesach.
Niech jakis admin zamknie ten temat bo sprawa zakonczyla sie dobrze i (moze poza Juniorem) nikt nie ma pretensji do Qzyna a zaczynaja sie glupio wypowiadac ludzie nie zwiazani z tematem.
Volkswagen Passat Variant B8 Highline TSI DSG R-Line - 220KM/350Nm Honda CRX 2gen ED9 B16A1 164KM/158Nm Fiat Punto II Classic 60KM/ Nm to chyba nie ma
Może nie mam pretensji ale żal bo znam Qzyna itd nie brałem zaliczki bo stwierdziłem że wywiąże się, trzymałem auto ludzie dzwonili, odmawiałem i może autko było by szybciej sprzedane ale jeśli ma się czas żeby chwalić się w sieci a nie ma się czasu na 5 min tel. bądź smsa o treści sorry rezygnuje itd itp no to trochę inaczej to wygląda. Boro nie znasz sytuacji więc cisza. Fajnie że bronisz kumpla itd. Ja tylko napisałem jak ja zostałem potraktowany i to wszystko, nie nalatuje na nikogo, nie wpisuje głupot, nie sypie kur..mi.
Nie chce z nikim wojny bo wszyscy jesteście spoko, dobrze wiesz bo sam do mnie przyjeżdżałeś wieczorami po jakieś tajle.
Zadna obciągara nie da Ci tyle co 1.5 bara !!
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
Junior moze sie mylisz i znam sprawe Ale ok sprawa wyjasniona
Do wszystki dzieci neo. NIE SIEDZE 24H NA KOMPIE. Co dziennie nie wchodze na forum bo poprostu nie mam czasu tak jak wy ze po za netem nic innego nie widzicie
Pozdro dla normalnych
Jest Accord CL7 Był EJ9 D16z6 Turbo Był Del Sol Było ED9 z5/B16A1