A co się dzieje w Śniatowie? Domyślam się, że 1/4, w sumie co innego mogłoby się dziać, ale niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę. Mi wszystko pasuje i Śniatowo i morze, tylko jakaś data by się przydała Adi, wczoraj widziałem, że zaparkowałeś na orlenie, ale nigdzie Cię w okolicach nie widziałem. Może i lepiej, bo było mi wstyd, że mój taki brudas, a Twój się błyszczy na wiśniowo. Nie czekałem, żeby przybić piątkę, bo spieszyło mi się na obiad o 18
No robimy furki na 1go kwietnia Ja liczę na to, że mój spec od felunku ogarnie bucisze do tego czasu. Dzisiaj mu farbę podwiozłem, żeby mu się nie nudziło, ale ma popsutą prawą rękę i nie wiem, czy lewą potrafi psikać... Więc na spota mogę wpaść jeszcze na kołpaksach
Ja na 1-go kwietnia to na pewno na kołpakach przyjadę, bo nie zdążę wyczyścić alu. Dziadek mi konserwował podwodzie na zimę i jak zobaczyłem felgi to się załamałem. mam czyszczenia na 2 dni, a do świąt ani jednego dnia wolnego:/ i 1-go proszę o spot po 20 bo wcześniej nie dam rady. Chyba że coś uda się wykombinować:)
Ja to bardziej na grilla, leżaczek i pogaduchy się nastawiam I aha, grilla mam, wungiel wezmę, tylko niech ktoś weźmie rozpałkę. Ja mam dużo papierów niepotrzebnych, co mi zostały z pracy, to też wezmę do rozpalania.
Nie mogę się doczekać