solniczką z kompresorem dostałeś ? nie wierze 1300kg jakoś tak waży TT a gdzieś na YT z serii krzywa 2011 rozpoczęcie jestem jak wolnossakiem łatałem TT i na kosmos długości i też w quattro była
M!R@S, tak tylko TT miało napęd na 4 buty i 250km w serii a seryjne to raczej nie było (pewnie miało z 300). Moja solka wtedy miała z 220 i w dodatku może jest tylko 100-150kg lżejsza... Sam start quattro mnie zniszczył jak kierowca ogarnął jak trzeba
no teoretycznie audi tt 1.8 T 180 km quattro ma 8,1 s do setki seryjnie więc nawet takie to nie jest problem dla ed9 ... nie mówię już o zwykłym 1.8 T 150 km bo ma 9 ... a ja myślałem że pojemność większa i przecież TURBO to będzie dobrze latać i mnie zje...
Z vectra A c20xe rowniutko z rolki do ok. 150km/h nie moglem mu odjesc nic, a nic no moze z metr. Wiec remis. Myslalem, ze go wciagne ale te oplowskie c20xe nie sa zle.
Ale jemu przy spokojnej jezdzie pali 28-30L a Tobie 8-10 przy niespokojnej ;P Jezdzilem przez tydzien rs6 z 2010roku i fajnie wgniata w fotel, ale tylko jesli chodzilo o tankowanie to nieporozumienie