.
Bordowa Bestia WWA napisał(a):maras26 - o ch*j ci chodzi? koszta jakie na to przeznaczam do 15-20 tys... so what?
Bordowa Bestia WWA napisał(a):MIR@S - nie wydaje mi się żeby podciągnięcie tego silnika na 230 kucy było wielkim wyczynem...czy b18...
M!R@S napisał(a):nie tyle, że poprawiłem ale wrzuciłem seryjną mape jaka być powinna bo jakiś gamoń zbabrał
M!R@S napisał(a):Maras przestań płakać jakbyś to niewiem co tam nie miał bo za każdym razem jak mowa o H22 to się unosisz.
M!R@S napisał(a): jest kupe modeli H22, a o tym co mowa ma 185km więc niewiem ile mam przypominać
M!R@S napisał(a): ale jak miałem kiedyś ed9 to z accordem h22a7 chyba dostał 2długości
M!R@S napisał(a): ale przy wysokich obrotach nie ma tego czegoś co B seria.
Adi1990 napisał(a): osobiście widziałem jak Bserie robią H22;)
naucz się czytać co ktoś pisze ;] wgrałem INNĄ MAPE bo wgrana była mapa co w dół wszystno na łeb leciało od 6tys.maras26 napisał(a):jak wgrałeś taką, po której moc spadała na 6 tyś, to coś jest nie tak,

M!R@S napisał(a):nie tyle, że poprawiłem ale wrzuciłem seryjną mape
M!R@S napisał(a):mowa o seryjnych autach. H22A5 wedlug mnie ma porypane mapy bo spadek od 6tys rpm idzie w dół .
M!R@S napisał(a): niewiem, do niemiec jechałeś aby łatać się z moim byłym reksem ? pozatym to 124km miało więc co tutaj się dziwić... wątpliwe
Adi1990 napisał(a):no i jeśli H seria była taka super nie zastąpili by jej K serią;)
Dawca44 napisał(a):Panowie, to nie jest temat do dyskusji, tylko wpisywania killi! Każdy swoje będzie bronił, normalka. Zakończcie zwade, ustawcie się jak będzie pogoda, wrzućcie filmik i będzie wszystko wyjaśnione. Amen.
silnik mam w dobrej kondycji,wydech przelot sport kolektor,dolot elegancki ale H-seria też jest bardzo mocna i tego nie można negować

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości