2:0

mam u siebie takiego samego golfa wyhamowane 192hp i myślę że b16 w crx dałoby mu spokojnie radę bo swoim turbo łykałem go jak zimną pepsi. Co w golfie 4x4 trzeba ogarniać? wali strzał ze sprzęgła i jedzie do przodu. Ogarnięty kierowca to potrzebny jest do 300konnej ośki. Sam teraz śmigam 400konnym 4łapem i start jest bajecznie prosty w porównaniu do 200konnej ośki. Najlepiej będzie jak kolega golf pokaże nam jaki czas robi na ćwiartkę bo stawiam że niska 14 to będzie sukces
pozdro.
pozatym czy ja napisałem że robi B serie? dostał poprostu 2 długości z s4 a do połowy dystansu żadna oska go nie wzieła tylko te pieprzenie nie których powyżej panów jest co najmniej karygodne znają się widocznie tylko na hondzie

czakejro napisał(a):. Najlepiej będzie jak kolega golf pokaże nam jaki czas robi na ćwiartkę bo stawiam że niska 14 to będzie sukcespozdro.
,albo ma grubo,grubo więcej niż deklarowane 180KM,innej opcji nie ma....
tez jezdzilem 4lapem po czipie i jaj nie urwal....Adi1990 napisał(a):A dla ciekawostki kolega pojechał ostatnio rexem na hamownie który bierze 500ml oleju na 1000km i zgadnijcie jaki wynik? 120KM bez stożka i przelotu
Np moja solka dawniej brała 1L na 1000 a na hamowni pokazała 210KM 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości