filip napisał(a):O, to na następnym spocie będziesz zmieniać koło na czas
hehehe dobra, ale w Twoim edku ;>
heheh tylko licz się z tym, że jak ja zmienię to już nie pojeździsz 
misiofa napisał(a):a co remont robisz ?
o to chodziło ?
to szybko przed wyjazdem spojrzę
ja lubię remonty, a jak jeszcze mogę urządzać na nowo to już w ogóle
a silnik to ja mam w dowodzie chyba
to szybko przed wyjazdem spojrzę
ale dzięki za podpowiedź 
Macios no numer edka to ed9 o to chodziło ?
.. braw nie będzie bo to za łatwe pytanie 
misiofa napisał(a):a silnik to ja mam w dowodzie chyba to szybko przed wyjazdem spojrzę

filip napisał(a):Dobrze, że ja nie muszę nic robić
niedługo misia wymyśli Ci jakieś zadanie
filip napisał(a):Tak sobie to przeczytałem, co nawypisywaliśmy i... nie polubiłbym nas
] oczekiwać ich wykonania itp ale jednak miłoby było chyba jakby misia miała jakąś większa wiedze na temat związany z tymi autami, w końcu po to jest to forum...fakt, może troche nie odpowiednią forme zastosowalismy, no cóż...filip napisał(a):nieważne w sumie, bo i tak poszło w świat

filip napisał(a):Aaaa, a od siebie poproszę o numer karoserii solki (tak jak 2 gen - ED9/EE8)![]()
wiem, że jest naklejka tu przy drzwiach kierowcy, ale to jest naklejka z numerem koloru auta. filip napisał(a):Nad kołem jeszcze się zastanowię, ale skomplikowane to to nie jest. Musisz odpowiedzieć sobie na ważne pytanie. Czy chcesz być jedyna dziewczyną na świecie, która potrafi sama zmienić koło w samochodzie?
filip napisał(a):No oczywiście, że tak, ale teraz to już na pewno nie zajrzy pod maskę
MaciOS napisał(a):no to już jej wybór czy woli spojrzeć wczesniej sama i nam powiedziec czy mamy wszyscy widzieć jak ma utrzymany porządek pod maską
filip napisał(a):Tak sobie to przeczytałem, co nawypisywaliśmy i... nie polubiłbym nas
MaciOS napisał(a): hmm... jak misia jako jedyna kobieta w naszym gronie powie że nas lubi to chyba nie jest tak źle ( czekamy na odpowiedź )
jakbym nie lubiła to bym nie przyjeżdżała w poprzednią niedzielę 
MaciOS napisał(a): ... jeżeli chodzi o mnie i może nie tylko to napisałem tak "pół zartem, pół serio," bo wiadomo że nie moge kikomu stawiać jakis zadań [ oprócz służbowych] oczekiwać ich wykonania itp ale jednak miłoby było chyba jakby misia miała jakąś większa wiedze na temat związany z tymi autami, w końcu po to jest to forum...fakt, może troche nie odpowiednią forme zastosowalismy, no cóż...
zawsze mogliście stwierdzić, że przyjechała głupia blondyna, która nic nie ogarnia
a jednak próbujecie mnie uczyć co bardzo mnie cieszy, bo zawsze chciałam tak w miarę wiedzieć o co chodzi, tylko jak się tak od 0 zaczyna to nie wiadomo od czego zacząć 
misiofa napisał(a):filip napisał(a):Aaaa, a od siebie poproszę o numer karoserii solki (tak jak 2 gen - ED9/EE8)![]()
a to skąd mam wiedzieć?wiem, że jest naklejka tu przy drzwiach kierowcy, ale to jest naklejka z numerem koloru auta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości