heh kupic swap z ee8 i wsadzic:P bo niewiem czy jakies inne sanie podejda.. jak w ed9 z civic
[ Dodano: 2011-11-29, 21:37 ] i chyba najwiekszy problem to te sanki co siedzi magiel i on sam bo reszta to bez problemu to samo co w ed9. No nie biorąc pod uwakę sam kompresor i jego lapa i co odchodzi od niego rurka
potrzeba ci pompę, maglownice, zbiorniczek i koło pasowe z miejscem na pasek, ale nie wiem jak wyżej czy magiel musi być ori, robiłem taki setup w 4genie i wsio P&P pasiło, trzeba by sie zorientować czy magiel od cifa czy też innego da sie zamontować w sanki ee, jak nie to zostaje szukać ori...
wystarczy mieć komplet z civica ee9, tam tego było więcej niż w ee8
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Ja mam wspomaganie w EE8. Kupiłem je od człowieka który miał je wcześniej w ed9 a więc są między sobą wymienne (nie mówię tu oczywiście o mocowaniu pompy). A tak w ogóle najprawdopodobniej pochodzi od jakiegoś civica bo raczej nie jest oryginalne od crxa.