producent jak prosucent, tu chodzi o to ze one sa z laminatu i sa bardzo sztywne nie to co orginalne i orginalne carzone, te sobie mozesz wyginac nadziagac itd, a tamte grzac zeby dopasowac bo idanzcek popekaja, porobia sie pajeczynki
ja tez przymierzam sie do kupna carzonow (podrób). powiedzcie mi jak je montowaliście? na tych samych śrubach co oryginalny próg czy na kleju? a może to i to?
jesli chodzi o podróby to dochodzi jeszcze wygładzenie całej powierzchni bo na laminacie zawsze sa fale...
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
heheh orgibalne nie sa na klej i odradzam montowac podroby na klej, musisz powiercic otwory tak jak w orginalnych i pomocowac na te plastikowe rozporki co sa orginalne, gorzej z mocowaniem na blotnikach bo tam w orginalnych jest taki zatrzask a w podrubkach go niepodepniesz bo nie ma tego miejsca i tu trzeba je przykleic i tylko tu
normalnie wyglada jak kolek rozporowy, wykrec sobie jak nie masz w progach to z plastikuw w bagazniku i sobie zobacz, mozesz kupic uzywane, zapytaj Rezy ja kiedys kupilem od niego i nawet mi kilka zostalo ale poslalem je Brodzie , a jak nie to idz do serwisu napewno groszowe sprawy :