witam po długiej nieobecności.
W końcu udało mi się znaleźć trochę czasu żeby zobaczyć co dzieje się na forum i poświęcić trochę czasu swojej del solce. Wrzuciłem temat na forum odnośnie wymiany przednich świateł link: forum/viewtopic.php?t=55087 Może ktoś z was ma jakieś pomysły gdzie można kupić nowe reflektory ale żeby były ze szklanymi kloszami.
Pozdrawiam
Jeśli ktoś nie lubi czytać, to niech przejdzie od razu do pogrubionego zdania na końcu posta Koleżanki (no może jeszcze jakaś się ukrywa?) i kolegi chcą się spotnąć pewnie ostatni raz w tym roku?
Po podjęciu tematu sesji fotograficznej w plenerze nastała cisza, więc to raczej kiepski pomysł (gdyby ktoś się namyślił, to ja oczywiście chętny i jestem w stanie zmobilizować się z dnia na dzień), a przynajmniej do wiosny.
Nierozstrzygnięta została kwestia potencjalnej miejscówy, czyli parkingu. W sumie ze względu na zadaszenie w grę wchodzą: Galaxy, Kaskada i Turzyn. Jak dla mnie to te wjazdy i zjazdy w Galaxy są klaustrofobiczne i ogólnie nie lubię tego parkingu. W Kaskadzie jest zajebiście i autobusem przegubowym nie byłoby problemu z manewrami, także gdyby decyzja należała do mnie to byłbym za tym parkingiem, gdzieś na drugim poziomie, bo tam zawsze masa miejsca i na głowę nie pada.
11 grudnia, godzina 20, 2 poziom parkingu Kaskady? Jacyś chętni? Albo opcja hardcore'owa i dalej męczymy Wały.
Oczywiście jeśli nie będzie padał/leżał/topniał śnieg. Czasu chyba dość, żebyście ogarnęli poślady i to przeczytali.
Ej, ja się na listę nie wpisywałem! Ma ktoś z was lutownicę? Potrzebna mi, żeby po raz kolejny uratować świat, a jeśli się nie uda, to przynajmniej zaoszczędzę stówkę...
Hehe ,dzis po 13 robiło sie juz szarawo ,wiec do wiosny nic nie ugramy z "sesyjami" Ale 11 grudnia brzmi ok. Hmm Kaskada ehh..wypadaloby sie w końcu tam wybrać,wiec bedzie okazja
Może do 11 uda mi się reflektory wymienić to będzie czym się pochwalić:) a tak na marginesie macie jakieś propozycje co do przednich świateł? jak już wyjde z pracy to prześle te które sobie wybrałem(jeszcze nie zamówione )
[ Dodano: 2011-12-05, 20:34 ] Witam,
po weekendzie zmieniłem plany co do wymiany reflektorów.
Orientuje się ktoś czy w szczecinie ktoś regeneruje reflektory? Chodzi mi głównie o odbłyśniki.
Pewnie siła autosugestii, ale jakby lżej się zapala... Jutro w dzień sobie pojeżdżę to tu, to tam to się wsio okaże.
Poza tym, nie wiem, czy składanie nie było gorsze od rozbierania. Na pewno ilość kurw rzuconych w powietrze proporcjonalna
Kryku, nie wiem, czy się ktoś tym u nas zajmuje, ale sporo firm działa na takiej zasadzie, że im wysyłasz, a oni Ci odsyłają zregenerowane. Popatrz na necie.