zglasza sie zielony del sol byc moze widziany w okolicach ronda Giedroycia (moja codzienna trasa do pracy
) i na Struga (dojezdzam ze Slonecznego). Pozdro!
misiofa napisał(a):witamzglasza sie zielony del sol byc moze widziany w okolicach ronda Giedroycia (moja codzienna trasa do pracy
na rondzie pewnie nie raz się miniemy ... Pozdrawiamadi469 napisał(a):heh no to mnie przypaliles.Specjalnie tak zaparkowalem,zeby sie ladnie prezentowaly.Twoja tez jest swietna,mijalem Cie setki razy tylko mietkiem c-klasa,ktorego uzywam na codzien.TYLKO TEN NAPIS NA TYLNEJ SZYBIE MI SIE BAAARDZO NIE PODOBA !!!pozdr
Bo mam dziś urodziny i jakiś prezent sie należał, no nie?!?

Angier napisał(a):misiofa napisał(a):witamzglasza sie zielony del sol byc moze widziany w okolicach ronda Giedroycia (moja codzienna trasa do pracy
Kolejna zielona Solka w Szcz... :] jak dobrze kojarzę to będzie już 4na rondzie pewnie nie raz się miniemy ... Pozdrawiam
ja jechalam w strone Giedroycia, blizej tego malutkiego ronda, a Ty po przeciwnej stronie
i nawet bylo pomachane - odmachane 
simteam napisał(a):Witam.
Ktoś mi dziś mignął na ul. Derdowskiego.
Granatowa solka na dojazdówce (prawa strona, przód).
Pozdro
nieszczęśliwe przebicie,,, a ja akurat byłem w pobliżu
wiec pomogłem ciężarnej kobiecie
hehe...simteam napisał(a):To chyba nie ta z pasami.
I jeżeli oko mnie nie zmyliło to w środku było dwóch facetów
Panterke kojarze - ma różowe pasy i chyba kiedyś była na sprzedaż w Świnoujściu.
Koleżanka pewnie znad morza ją do Szczecina ściągnęła.
jednym słowem długa historia :]
Zapraszam!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości