Witam. Jestem tu nowy ale nie zielony.Znam sie troche na autkach ale przyznaje sie,ze moja najwieksza miloscia sa motocykle.Moge sie pochwalic tym,ze nie bylo auta,z ktorym bym sobie nie poradzil.Zaznaczam,ze nudzi mnie prosta a rajcuja zakrety.Niektorzy sie przekonali na wlasnej skorze.Zauwazylem,ze sa wsrod Was(NAS)tacy co poznali smak szlifu kolanem w zakrecie ponad 200kmh. Mysle,ze milo bedzie poznac ludzi,ktorzy lubia i kochaja CRXa.Wierze,ze gdy bedzie jakis problem z autkiem to wspomozecie dobra rada. Pozdrawiam i zycze Wam zdrowych...e tam. Nowych spoilerow,felg,pelnego baku i tyle powrotow co startow w nowym roku.
[ Dodano: Pią Gru 23, 2005 3:36 pm ] dzieki WALLY. chociaz ktos mnie przywital tak bardzo widocznie:)) przy okazji to wesolych!!!
Witam wszystkich Jestem od miesiaca posiadaczem tej wspanialej maszynki jaka jest Honda CRX Ciesze sie ze tu jestem i mam nadzieje zagoscic tu na dluzej Pozdrowienia dla wszystkich CRX-maniakow
Witam jestem nowym użytkownikiem forum, osobiście nie poruszam się crx a nawet hondą od jakiegoś czasu przyglądam się crxowi del sol. Jestem zarejestrowany na kilku forach ale żadne nie sprawiło na mnie takiego wrażenia jak te forum. Wszystko po układane i czytelne. Wielkie uznania dla adminów i moderatrów. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i sympatyków Hondy CRX
Witam witam Widze że jestem jedną z nielicznych kobiet, ale to w niczym nie przeszkadza Jeszcze niemam tej pięknej maszyny jaką jest CRX, ale już niedługo Niemoge się doczekać Pozdrawiam!