tylko będę po 22 :/ Bo jeszcze do pracusi muszę się wybrać...

laminaty i mega niska waga szaleństwo co zrobiło swoje! Szkoda tylko że nie chciałeś zabrać dodatkowej masy i wtedy się przejechać ;P chyba troszkę się obawiałeś? pucharek należy dla Ciebie...
thunderson napisał(a):no ja akurat poruszyłem ważny temat z narzeczoną przy wyjeździe i niestety na śmierć zapomniałem włączyć światła mimo że kolega z solki który jechał przed nami sygnalizował to ale za późno się kapneliśmy i policja zatrzymała wysiadł koleś zapytał ile waży i jaka moc ?! puczył o używaniu sygnalizacji i puścił. Niestety nie wiedziałem jak pojechaliście na s8 było pusto i wróciliśmy do domu.
ogólnie było bardzo sympatycznie tylko ziiimno XD
a my kawałek się przejechaliśmy po wawie i dopiero na s8 bylismy 23:40 chybathunderson napisał(a):no ja akurat poruszyłem ważny temat z narzeczoną przy wyjeździe i niestety na śmierć zapomniałem włączyć światła mimo że kolega z solki który jechał przed nami sygnalizował to ale za późno się kapneliśmy i policja zatrzymała wysiadł koleś zapytał ile waży i jaka moc ?! puczył o używaniu sygnalizacji i puścił. Niestety nie wiedziałem jak pojechaliście na s8 było pusto i wróciliśmy do domu.

thunderson napisał(a):no ja akurat poruszyłem ważny temat z narzeczoną przy wyjeździe i niestety na śmierć zapomniałem włączyć światła mimo że kolega z solki który jechał przed nami sygnalizował to ale za późno się kapneliśmy i policja zatrzymała wysiadł koleś zapytał ile waży i jaka moc ?! puczył o używaniu sygnalizacji i puścił. Niestety nie wiedziałem jak pojechaliście na s8 było pusto i wróciliśmy do domu.
mam video z zatrzymania
w końcu to nie mnie zatrzymali

ja mogę wpadać:)
)Bolsik napisał(a):Energy Gaz Polska jest liderem na rynku instalacji LPG.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości