-cytat żywcem wzięty z tej strony. Chciałbym aby każdy kto juz ten temat przerabiał wypowiedział się...
Jak bardzo ET mniejsze niż ET40 niszczy geometrie i w jaki sposób? Co zaobserwowaliście?
Czy kierowalność mocno się pogarsza?
Felgi mocno schowane w karoseri wcale nie wyglądają ciekawie... to jest trudny orzech do zgryzienia i chciałem wspólnie z wami znaleźć jakiś złoty środek... osobiście nigdy nie chciałem mieć german style czy flip-flop style itp itd... dla mnie to jest beznadziejne, jednak tak samo beznadziejnie wyglądają oryginalne alusy Hondy (są zdecydowanie zbyt głęboko
) ...złoty środek, złoty środek, złoty środek, złoty środek, złoty środek, złoty środek, złoty środek, wszystko z umiarem... powtarzam to sobie od paru dni - jedno jest pewne - che mieć ładne fele i nie chciałbym skrzywdzić mojej CRKi
Ja słyszałem np o takich sposobach jak zmiana piast, nawet o ile dobrze pamiętam całych zwrotnic i tyłu od jakiejś innej Hondy, pięco szpilkowe... ponoć dzięki temu można pakować już ciekawsze fele, słyszeliście o tym?

na zyczenie
jest to odleglosc od osi felgi , a wiec gdy felgai maja inna szerokosc a te same ET to nie bedzie tak samo lezec w aucie.
a tyl wyrzuca na moim ulubionym rondzie dopiero ok 100 gdzie na poprzednich 17 juz po 80, tylko ze laczne poszerzenie wynosi teraz 20cm