foxbox napisał(a):Ja osobiscie raz bym obsral NJ i spotkal sie w same crx'y, i ludzmi zwiazanymi z nimi w przeszeszlosci
Tylko kiedy bo te NJ są na tyle często organizowane, że trudno nam będzie dobrać jakiś ludzki termin
No i na NJ mamy pro ekipę filmową ale myślę, że z Bartkiem też zrobimy dobre ujęcia 
foxbox napisał(a):Panowie ku..a prosze sie za bardzo nie rozpedzac z takimi komentami![]()
Ja osobiscie raz bym obsral NJ i spotkal sie w same crx'y, i ludzmi zwiazanymi z nimi w przeszeszlosci
buehe

rogalike napisał(a):ostatni zlot crxów (zabawy z gtechem) uważam za bardzo udany:) i pogadać można było i brać na światłach. DarkDriver, no własnie! co Wy na to aby w piątek coś zorganizować?) Bartek z kamerą oczywiście będzie
W sobotę miałem sprężyny i rozpórki montować
W razie czego spoko choć w sumie jeśli byłaby jeszcze ładna pogoda to moglibyśmy w dzień się ustawić np. w niedzielę.uważaj żebyś zębów nie straciłGóral napisał(a):miałem sprężyny i rozpórki montować

dymek1988 napisał(a):uważaj żebyś zębów nie straciłGóral napisał(a):miałem sprężyny i rozpórki montować

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości