Wyślijcie jpega do majstra czy do baldera to wam powycinają w jakimkolwiek rozmiarze i w dowolnych kolorach. Ja niby też mam ploter w pracy ale mam tylko złotą i srebrną folię, więc chyba nic z tego
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Witam mogę wykonać te naklejki w dobrych pieniądzach, myślę że Diups pisząc że "wykona naklejki" miał na myśli moją osobę ;] potrzebuje tylko JPG z projektem i będą ready.
Jestem wstanie wyciąć każdą ilość i mogą być w stałej sprzedaży, nie jest to żaden problem, jak będzie trzeba to zrobię nawet 1szt.
Z tego co mi się wydaje to cena za te naklejkę była by około 5zł za szt. oczywiście w dowolnym kolorze, z folią transferową przygotowaną do klejenia.
Dokładną cenę jestem wstanie powiedzieć jak będę miał projekt.
Jestem wstanie wykonać generalnie dowolny projekt projekt naklejki w dowolnej ilości szt.
Zapraszam na stronę www.hotmot.pl tam można pooglądać moje projekty(cały czas na bieżąco dochodzą nowe) lub pisać na email. biuro@hotmot.pl ewentualnie kontakt telefoniczny 602 580 520.
Wszystkie naklejki dostępne od ręki.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2011-10-04, 22:24 przez Dober, łącznie edytowano 2 razy
jak mi podeślesz wzór najlepiej w corelu ale jak nie masz to jakiegoś w miarę dobrego JPG'a to ci zrobię, nie ma problemu, najlepiej jak bys znał wymiary to ci napisze od razu ile będzie kosztować. Najlepiej na biuro@hotmot.pl
ok czyli wymiar 30 x 6 tak?? w tym wymiarze w każdym dowolnym kolorze 5zł szt. najchętniej bym to wysyłał po kilka szt ze względu że wysyłka będzie wynosić 5zł zamówienia wysyłajcie na email biuro@hotmot.pl lub na PW mailem zwrotnym wyśle dane do przelewu wieczorem pokaże projekt i umieszczę wlepkę na stronie hotmot.pl
[ Dodano: 2011-10-04, 20:14 ] No i tak jak obiecałem pokazuje projekt jak wszystko jest ok to jutro zaczynam wycinać