witam zmieniłem klocki a miałem z tyłu zapieczony tłoczek wszystko juz smiga nozny działa a recznego nie ma na jedno kolo zaciaga sie widac na zacisku ale nie hamuje w kabinie linki nie ida równo i moje pytanie czy mozna ta jedna linke naciagnac gdzies ?? szukamy ale nie mozemy znalezc...
może masz porostu zapieczoną jedną linke, pękła osłona i zardzewiała i nie pracuje, zobacz czy sama linka chodzi nie zakładając jej na zacisk, jak zaciągniesz ręczny i nie chodzui znaczy że linka do wymiany
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
nie no chodzi tylko ledwo łapie kolo ze mozna w rece je obrócic a druga strona normalnie dlatego chciałem podciagnac ja z jednej strony zeby równo łapały... da sie ??
jeśli miałeś zapieczony ten tłoczek to może linka niema siły go wypchnąć?? jak hamujesz nogą to ciśnienie daje rade, a pewny jesteś ze tył równo bierze , moze tłoczek do wymiany.....
nie no tłoczek wysunałem obczysciłem i spryskałem a jak go wkrecałem to leciutko szedł na prawde poprostu za słąbo linka naciagnieta mi sie wydaje... no i w kabinie przy recznym jedna jest bardziej naciagnieta druga mniej nie sa na równo
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
nowe klocki musiałem na maksa wkrecic zeby wsadzic zacisk z klockami inaczej by nie weszło a u mnie od recznego wychodiz linka i od niej jest rozejscie na 2 linki bez zadnej regulacji osobno tylko jest regulacja tej jednej co z recznego wychodzi ale to nic nie da bo jesdna jest mocniej naciagnieta...
Podnieś autko,naciągnij na regulacji natej stronie co ci słabo bierze i sprawdz czy po zaciągnięciu pracuje na cięgnie przy zacisku,najlepiej gdy druga osoba luknie w momencie zaciągania
kurde no nie moge wam wytłumaczyc wiec powiedz mi gdzie ta regulacja jest bo nikt mi jeszcze tego nie napisał mam jedna regulacje przy recznym ale na 2 kola na raz wiec nie o to chodzi a dizła wszystko bo jak sie zaciaga to zaciaga przy zacisku ale za słabo...