Każdy podpięty dwoma kabelkami - jak sięgniesz ręką pod zderzak przedni to jeśli nie masz osłon to powinieneś je znaleźć.dwa klaksony były ?? wow.... ja jeden miałem i to jakiś z żuka przykręcony do łapy silnika od strony rozrządu ... muszę poszukać gdzie ten drugi był to kablepousuwam bo mi tam jakieś wiszą właśnieGóral napisał(a):Przy mocowaniu zderzaka przedniego masz klaksony z obu stronKażdy podpięty dwoma kabelkami - jak sięgniesz ręką pod zderzak przedni to jeśli nie masz osłon to powinieneś je znaleźć.
bo jeden teraz mam ogarnięty.

Dymek napisał(a):dwa klaksony były ?? wow.... ja jeden miałem i to jakiś z żuka przykręcony do łapy silnika od strony rozrządu ... muszę poszukać gdzie ten drugi był to kablepousuwam bo mi tam jakieś wiszą właśnieGóral napisał(a):Przy mocowaniu zderzaka przedniego masz klaksony z obu stronKażdy podpięty dwoma kabelkami - jak sięgniesz ręką pod zderzak przedni to jeśli nie masz osłon to powinieneś je znaleźć.
bo jeden teraz mam ogarnięty.
Fuck, czego to nasi mechanicy nie wymyślą
No generalnie są dwa klaksony na ładnych zapinkach i wszystko gra, choć u mnie żaden z nich nie działa 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości