Łycha napisał(a):to zes teraz zabłysnałnie robmy off topa, bo mija sie to z celem
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):Łycha napisał(a):to zes teraz zabłysnałnie robmy off topa, bo mija sie to z celem
Polkar ma rację.
Zderzak przyjechał z całym samochodem.
Na zderzaku z przodu mugen, lampach chrome clear,
JDMowych błotnikach bezkierunków, tylnej blendzie JDM
i paru innych gadżetach
Ja np mam z niego logo mugena które było do zderzaka
Dober z tego forum ma cupholder i uszczelki szyby.
A samochód stoi w Krakowie, żeby zaraz nie było pytań
- bez zderzaka, bo został u Kubara.
ekhem po tym jak widzialem w temacie ze nie odpisujesz nikomu i zero kontaktu to chyba rozsadne bylo to ze wstrzymalem wplate, chyba sam bys tak postapil. W tygodniu przeleje Ci reszte kwoty.
nie daruj sobie wole, beznadziejne wytlumaczenie zwłoki pozdr
mialem 3 kljetów na placu dawali kase odraz a ja glupi czekalem tyle czasu miales wplacic i po sprawie zaliczke zwruce pozdrbin napisał(a):ekhem po tym jak widzialem w temacie ze nie odpisujesz nikomu i zero kontaktu to chyba rozsadne bylo to ze wstrzymalem wplate, chyba sam bys tak postapil. W tygodniu przeleje Ci reszte kwoty.
nie daruj sobie wole, beznadziejne wytlumaczenie zwłoki pozdr
cytujac z PW, i nawiazujac do wyzszego postu ze zderzak jest do wziecia, zastanowilbys sie moze, bo wplacilem Ci 150zl zaliczki i napisalem ze jak odezwiesz sie to przeleje reszte sumy, nie liczylem na odpowiedz ze to beznadziejne wytlumaczenie zwloki tylko, calkowicie podstawne w koncu to 550zl a nie 50, gotow jestem przelac reszte sumy, ale takie podejscie do klienta wcale nie jest odpowiednie.
mial wplacic kase 2 tyg temu to ja kogos oszukuje? jak bym chcial sprzedać komuś drożej to odrazu moglem w ten sam dzień bo zaliczke moglem zwrócic bezproblemowo , nie mialem czasu nawet aukcji wystawic wczesniej stad dopiero terazsebas napisał(a):kubar, powiedz wprost że liczysz na to że na allegro dostaniesz większą kasę bo jest duże zainteresowanie i zrobiłeś bina w lolo
" . Dorośnijcie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości