Dario napisał(a):Może żle się wyraziłem, jedzie to ale spodziewałem sie że będzie trudniej. Sytuacja była taka , że gość stanął na światłach obok mnie na lewym pasie z późniejszym zamiarem skrętu w prawo ( więc chciał mnie wyprzedzić ). Miałem dobry start i poległ, potem juz się tylko oddalałem. Shark84napisałem o 330d a to ma 204 ps z tego co widzę na alegro
Czerwony napisał(a):Dario napisał(a):Może żle się wyraziłem, jedzie to ale spodziewałem sie że będzie trudniej. Sytuacja była taka , że gość stanął na światłach obok mnie na lewym pasie z późniejszym zamiarem skrętu w prawo ( więc chciał mnie wyprzedzić ). Miałem dobry start i poległ, potem juz się tylko oddalałem. Shark84napisałem o 330d a to ma 204 ps z tego co widzę na alegro
MIAŁEM PODOBNĄ SYTUACJĘ CO TY Z TYM ZE BYŁO TO NAJNOWSZE BMW 330D BITURBO 28OPS I PONAD 400NM TEZ GO ZŁOIŁEM:) GOŚCIU SIĘ ZDZIWIŁ OSTRO;)WAGA ROBI SWOJE.POZDRO

shark84 napisał(a):Czerwony napisał(a):Dario napisał(a):Może żle się wyraziłem, jedzie to ale spodziewałem sie że będzie trudniej. Sytuacja była taka , że gość stanął na światłach obok mnie na lewym pasie z późniejszym zamiarem skrętu w prawo ( więc chciał mnie wyprzedzić ). Miałem dobry start i poległ, potem juz się tylko oddalałem. Shark84napisałem o 330d a to ma 204 ps z tego co widzę na alegro
MIAŁEM PODOBNĄ SYTUACJĘ CO TY Z TYM ZE BYŁO TO NAJNOWSZE BMW 330D BITURBO 28OPS I PONAD 400NM TEZ GO ZŁOIŁEM:) GOŚCIU SIĘ ZDZIWIŁ OSTRO;)WAGA ROBI SWOJE.POZDRO
jak masz ED9 z kolektorem, przelotem itp to w to nie uwierze, w koncu to juz raz wieksza moc nie mowiac o Nm a sama waga to nie wszystko...no chyba, ze masz jakies b18/h22/turbo lub kompressor...
Fakt zapomniałem napisać co mam pod machą
Dibeisi napisał(a):czakejro napisał(a):b16a1 turbo
Ile kucy i Nm?

) młodzieniec równał sie ze mna przed światłami i na swoim jednosladzie od lapm do lamp na jednym kole przejeżdzał. Załowałam, że nie miałam pasażera bo super filmik na youtube by był
może jeszcze takiego chetnego na zabawe z motocyklem znajde
bo wszyscy jakoś jak rusza, to znikają nie chcą się pobawić 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości