zbliza sie okres mojego urlopu i jade na niego solka
z tej okazji potrzebuje bagaznik na dach aby deche moc ze soba zabrac
szukalem i dedykowanego nie znalazlem cos jedynie co rexa pytanie brzymi ktos bawil sie w cos takiego ? moze powie jaki model od jakiegos innego auta pasuje
licze na szybka odpowiedz
pozdrawiam
DamianHonda, "bagażnik dachowy", a nie "dach do bagażnika"
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Nie o to mu chodzi temat już był kiedyś poruszany i raczej czegoś takiego nie ma a jeśli jest to pewnie za wielką wodą. Aczkolwiek możesz sobie poradzić w ten sposób
Nie no chłopaki, nie róbmy trzody, przecież mocowania dachu nie były liczone na zakładanie tam wielkiej płetwy...
To rozwiązanie z kajakiem - mi byłoby szkoda ryzykować uszkodzenia drogich uszczelek dachowych.
Del sol się moim zdaniem do tego najzwyklej w świecie nie nadaje. Już lepiej jakąś przyczepkę czy coś w ten deseń. Jak chcecie deski wozić kabrioletem (czy też ekstremalną targą) to coś tu jest nie halo...
znalazlem jakies fotki ale na stronie producenta nie znalazlem dostosowanego znaczy kombinator przyczypil jakis inny
dlatego pytam czy ktos stosowal aby podpowiedziec ktory bedzie trafnym zakupem
[ Dodano: 2011-06-12, 16:35 ] albo zna ktos jakiegos polskiego lub europejskiego producenta
takich uniwersalnych mocowan??
sciagniete z amerykanskiej strony
Problem obydwu rozwiązań polega na tym, że dach może Ci razem z deską pofrunąć i co wtedy? Te zaczepy są co prawda metalowe ale jak się z deski zrobi skrzydło to coś się może uszkodzić albo Ci tuleje rozwali, musiałbyś powoli jeździć. Producentów takich mocowań nie znam.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
takie z was madrale i wielcy fani del sola ze nawet nie wiecie co do delsola zostalo stworzone
jeszcze sie wypowie ktos ze del sol nie jest przystosowany do bagaznika na dach
ja tu licze na wasza pomoc w wyszukaniu a nie dogryzien i przemadrzalskich
takim osobom dziekuje