Dawca44 napisał(a):Nie znam się kompletnie na budowie stron i tych całych PHP, więc tylko zapytam: Dało by się forum takie jakie jest rzucić na BB3, żeby zablokować boty?
zobaczymy co z tego wyjdzie...Bastek napisał(a):Ja jako kolejny "weteran" tego forum też jestem za tym żeby to pozostało forum CRX/CRZ Malcolm Feth, chcesz przebudować forum tylko dlatego żeby był nowy/lepszy design a ono dalej nie będzie przynosiło kasy? Jak sam stwierdziłeś włożyłeś/musisz jeszcze włoży X godzin prawy żeby to miało ręce i nogi a dalej to nie będzie zarabiało na siebie, więc cała energia psu w d.... Te 4 strony tematu już pokazują ile ludzi nie ma już Crxa a dalej się tutaj udziela (ja też) i jestem pewien że sporo ludzi jest w stanie pomóc finansowo.

czmu ma nie zarabiac na utrzymanie serwera , niech zmieni strone główna , dolozy tam odpowiednią ilosc miejsca na banerki firm itp , niech strona głowna sie rozbuduje aby ludzie wchodzili , to i przy okazji zaczną klikac w banerki

Malcolm Feth napisał(a):Zakladajcie ze obecna forma tej strony jest juz nie do przyjecia i musi sie zmienic... czy tego chcecie czy nie (albo ja zmienie, albo samo sie wysadzi w powietrze za jakis czas)

pirul napisał(a):Wszystko mi jedno jak będzie wyglądać strona główna, mało co tam jest aktualne i działające, zaglądam tam tylko jak mi się zapomni jakie miała solka fabrycznie opony. W ogóle nie traktuję crx.info jako serwisu o crx i to od początku, zawsze było to dla mnie forum + jakieś tam dodatki na stronie głównej przydatne dla kogoś, kto nic nie wie o crx i jest tutaj pierwszy raz. Zmieniaj Malcolm co uważasz, znasz się na tym, wiesz co dobre, byle tu nie było każdego szczyla z siwikiem z amberami i szokerem na tylnej szybie bo sam się zbanuję. CR-Z nie będzie nikomu przeszkadzał, bo w sumie model nie ma swojego forum i plątają się chłopcy po CKPL, a przyjąć go tutaj byłoby miłym gestem, jeśli o mnie chodzi możnaby też dodać podforum motocykli honda bo to całkiem podobne wariaty jak my i styka

Aczkolwiek zanim się zalogowałem (stosunkowo niedawno) to raczej tam sobie patrzyłem parametry auta, mimo że róźnymi Hondami jeżdzę od kilku lat. Myślę, że warto by również wyciagnąć klika projektów i zrobić ich opis na głównej. W sumie to nie wiem jakie kryteria przyjąć (total seria czy modyfikowane, czy wizualnie czy mechanicznie) ale na pewno byłoby to interesujące.

Więc portal może być robiony, na jaki chcesz, byle właśnie nie było tu masy civików itd.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość