Pawel 10 napisał(a):Ogólnie narazie nigdzie nie jade napisałem w dziale wwa może komuś bedzie sie chciało oblukać jak sie okazuje kupić sola to nietaka prosta sprawa bo na allegro to co drugi bezwypadkowy

Pawel 10 napisał(a):No ale obserwująć allegro to te po 13 to stoją niektóre nawet ponad rokChoć niemówie że za 9 - 10 szukam jakieś igły bezwypadkowej chodziło mi tylko że ludzie pierdoły na tych aukcjach piszą
oskarr17 napisał(a):Pawel 10 napisał(a):No ale obserwująć allegro to te po 13 to stoją niektóre nawet ponad rokChoć niemówie że za 9 - 10 szukam jakieś igły bezwypadkowej chodziło mi tylko że ludzie pierdoły na tych aukcjach piszą
Ja wiem dlaczego stoją... , bo ludzie wolą kupić trupa za 8000zł dlatego, że jest tańszy. Wiadomo, niektóre stoją długo bo mają jakieś wady(Motegi). Niestety taki nasz kraj, byle kupić taniej, potem będziemy myśleć jak się rozleci : )
Czasami lepiej dopłacić i cieszyć się bezawaryjnością, w końcu solki już nie spadają z ceny i trzeba liczyć się z kwotą nieco ponad 10.000zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość