Konkursy są dobre bo się coś dzieje i wcale nie potrzeba jakichś nagród, liczy się rywalizacja i zabawa ;] Tak jak już mówiłem Polkarowi, w konkursach to jeszcze bym dodał komore silnika bo tego chyba nie było jeszcze.
Agencja reklamowa, projekty graficzne, druk materiałów reklamowych, strony i sklepy www
BDW mam nadzieje ze w tym roku nie będzie kretyna co przez cala noc bedzie palił gumę na trawie !!! impreza imprezą spoko ale spac tez trzeba
[ Dodano: 2011-05-10, 08:34 ] 1. bar_oo - będę obowiązkowo
2. DeLanSol
3. sebas
4. ccyycc
5. wrobel_junior
6. Dymek (gw) nie ma bata !! obowiązkowo !!
7. malder
8. wrobellos 150%
9. oskarr17
10. tomas82
11. Agusia_sol
12. Lisek
13. Mrenias
14. Ryba tak jak i w tamtym roku
15. vrus
16. nostro
17. ADAMUS na 10000% Tosz to nłowa tradycyja terozki:))
18. Grochu_666 z Jarkiem, Kusym, Olkiem i Pawlem
19. SwiEty
20. tadzio
21. Visnia
22. Cysiek (też mam wlepkę na przedniej i smyczką nie pogardzę )
23.Majkel4 na 90%
24. Diups - na 80% ... jeśli nic nie wypadnie w tym terminie to jestem na 100%
25. veg wraz z ekipą koło 6 ...8 x-factory
26. podobno initiale mają jechać z nami
Paliła ekipa z Łodzi laczka na trawie, dobrze że terenówka go wyciągła bo sam by nie wyjechał, ale nie dziwie sie czemu to sie tak skończyło. Ja usnąłem i nawet nie słyszałem za bardzo bo jakieś przyciąganie do podłoża było w ta noc większe Postaram sie wpaść, na 90% będe.
palący laćka na trawie tez bedzie ale nowa skrzynie załozył bo po tamtym mega spocie padła i cichy wydech wiec nie bedzie budził ludzi po nocach extass musisz być
Najnowsze info!!
Na zlocie bedzie dostepna myjnia parowa. Kilka słow z oferty firmy:
Nasza myjnia parowa to nowoczesna alternatywa dla stacjonarnych, wodnych myjni samochodowych. Proces mycia polega na myciu aut suchą parą pod wysokim ciśnieniem. Podczas mycia nie są generowane ścieki, oszczędzamy wodę i jesteśmy ekologiczni. Pracujemy na najnowocześniejszych maszynach gwarantujących profesjonalizm i niezawodność. Są to maszyny najwyższej klasy w tej kategorii sprzętu. Para o wilgotności zaledwie 5% i temperaturze 80 stopni, wystrzeliwana pod ciśnieniem 8-10 bar bardzo szybko rozpuszcza brud na powierzchni samochodu, nawet w trudno dostępnych miejscach. Wystarczy skierować strumień pary na czyszczoną powierzchnię, a następnie przetrzeć ją ściereczką wykonaną z mikrofibry. Po takim zabiegu samochód jest idealnie czysty i suchy. Myjka parowa sprawdza się zarówno na elementach płaskich karoserii, jak również na kołach, kołpakach, felgach aluminiowych, a także w trudno dostępnych zakamarkach. Jeśli powierzchnia jest mocniej zabrudzona np. błotem można zastosować parę bardziej wilgotną, lub zastosować biodegradalny detergent. Parą można umyć również silnik, co jest zdecydowanie bardziej bezpieczne niż w przypadku myjki ciśnieniowej, ponieważ ilość wody w parze jest na tyle mała by nie uszkodzić elektronicznych elementów. Niewątpliwą zaletą jest, że nasze usługi jesteśmy w stanie świadczyć w dowolnym miejscu.
Takze jak się komuś ubrudzi samochód, lub ktos nie doczyści, to bedzie mozliwosc umycia!