FuRioN - martwię się o chłopa...
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

mrenias
Forumowicz

FuRioN - martwię się o chłopa...

przez mrenias » 2011-05-10, 21:30

Mam prośbę, może ktoś się w moim imieniu skontaktować z forumowiczem FuRioN?
Bo od 2 tygodni dzwonie, pisze smsy, PW na passwordzie i crx info, na GG i nic, a kupiłem od niego owiewke i niestety cisza.... Może faktycznie mu sie coś stało.... :cry:
Tym bardziej, że w między czasie sprzedałem moją, wiedząc ze biore tamtą :wrrr:

Tzn jakiś tam kontakt był na zasadzie 1 PW ze ja nie odbieram telefonów od niego co jest nie realne, bo takich telefonów nie miałem, a ja dzwonie i pisze smsy kilka razy na dzień, nie wiem może moja sieć komórkowa zablokowała przychodzące rozmowy od FuRioNa? hmm cuda się zdarzają, chyba muszę złożyć reklamację do PLAY....

sebas
Moderator

przez sebas » 2011-05-10, 23:51

http://scyzzor.com/forum/viewtopic.php?t=1305 żyje bo dzisiaj tutaj pisał posty ;)

Sylar
Forumowicz

przez Sylar » 2011-05-11, 06:34

Powiem Ci szczerze, że ja mam Ere i ludzie z PLAY nie są w stanie do mnie zadzwonić cały czas mają komunikat, że jestem poza zasięgiem sieci, chociaż mam full zasięg, a osoba dzwoniąca stoi koło mnie.
Honda CRX del Sol Sylar Style

FuRioN
Forumowicz

przez FuRioN » 2011-05-11, 07:15

Ehh kolego... Moze mnie rok nie bylo, co? ;) Nie codziennie siedze przy kompie, a i telefonuje po minimum 4 razy dziennie - bezskutecznie. Sprawa staje sie powoli irytujaca, bo codziennie slysze na gg ze sie nie odzywam, mimo ze non stop wydzwaniam, zreszta Ty ponoc rowniez :rotfl2: Privy odbieram, tylko na passwordzie sie nie logowalem juz jakis czas, tu tez mnie 3 dni nie bylo. I szczerze powiedziawszy ja juz mam dosc tej calej sytuacji :nieok:

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2011-05-11, 08:21

to blagam napisz smsa skoro wydzwaniasz do mnie, bo na smsy tez nie odpisujesz, wlasnie znowu dzwonilem i znowu nie odbierasz wiec napisalem smsa....
A dzwoniac do mnie ja nie odbieram czy jestem poza zasiegiem? bo juz sie gubie...

juz 2 ludziw sumie ktorzy jechali na week do Kielc fatygoowalem, zeby zabrali ta owiewke, a potem w niedziele im oddzwanialem ze nie mam kontaktu z Toba, wiec nei ukrywam tez mnie to meczy.

Moze oficjalnie napisze o 12.00 dziś będę dzwonił miej telefon przy sobie ;)
Nastepnie ponowię próbę o 20.00