no ale czy aby na pewno o to łożysko oporowe chodzi? Bo słyszałem, że nie koniecznie oporowe ( słyszałem opinię cytuję: że to "łożyska wałka zdawczego skrzyni" <-- nie wiadomo co to
a jak łożysko dociskowe to i tak całe sprzęgło w komplecie lepiej kupić niż tylko łożysko zmieniać... W ogóle dylemat a może to wysprzęglik?> nie wiadomo jak z zawieszeniem skrzyni i zawieszeniem silnika.... szkoda, że magika nie ma od Hondzi gdzieś w pobliżu. Pewnie zarobiłby a ja w końcu mógłbym latać lalunią
gracjas
za komentarz
. Ja mam już powoli problemy z wbijaniem biegów, ale to znowu słyszałem, że jak zawieszenie silnika albo skrzyni biegów szwankuję to jest to bezpośrednią przyczyną problemu z zapinaniem biegu (u mnie zawieszenie do wymiany gumki sparciały). To popiskiwanie sprzęgła w momencie zwolnienia sprzęgła i szum po puszczeniu sprzęgła na biegu jałowym a cisza po wciśnięciu sprzęgła może być spowodowane uszkodzonym łożyskiem oporowym bądź któreś z łożysk skrzyni biegów nawala. Jak wykluczyć którąś z tych opcji ??? Jest jakiś patent na sprawdzenie tego??
gdzie Ci mechanicy? 
zacznę od wymiany łożyska oporowego bądź całego sprzęgła (może by wypadało??) no i nie wiem ktoś będzie musiał te zawieszenia sprawdzić i do skrzyni na te łożyska zerknąć. Wiem, że z łożyskami ze skrzyni może być problem na allegro same używane skrzynie a łożysk brak
może ktoś wie skąd dorwać łożyska skrzyni biegów (nowe)??
Słychać tylko jak się jest przy masce albo ma się maskę otwartą bo w aucie nie słychać. Więc wymienię te pierdoły wszystkie od szumienia, piszczenia i innych rzeczy i oby było dobrze 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości