no powiem ci że kusi bo wygląda zajebiście.....i czekam na opinie kogoś kto oglądał bo juz kupiłem rexa który był niby po remoncie a miesiąc po kupnie ja zrobiłem remont i cały czas coś mam nie haloo co chwila coś się dzieje i mam juz dosyć pakowania siana bezsensu
Projekt rzeczywiście bardzo fajny. Ale samochód ten wisi już ze dwa miechy na allegro, więc chyba coś nie tak z nim bo cena atrakcyjna a dalej się nie sprzedał...
15letni civic z jeszcze starszym silnikiem i na stalowych kołach, to ile może za to dostać, powoli ludzie się nudzą tymi autami, ile by nie zrobił to dalej tylko stary zgnity civic. Jedź obejrzeć, może sprzedający ma pecha i nikt jeszcze nie był oglądać tego auta, albo nikt nie miał kasy ze sobą, a później się zrobiła dziwna atmosfera, że za długo stoi.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project