z kontrolą policji jest jak jest , czyli jej nie ma , co 2 dni tam jeździmy na szluge cy coś i nigdy nic sie nie czepiają jak sie nei robi gnoju. więc parking pod mile o godzinie 19:00 bede czekal
Ok to spoko może sobie już odpuścili... Dla chętnych zbiórka ( jak w szkole ) pod Factory o 18.30 na samym początku parkingu żeby się nie szukać (róg parkingu między stacją a McDonaldem). 18:50 jedziemy pod Mile
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
w środę 20.04.2011 byłem we Wrocławiu około godz 16,15 , na rozwidleniu przy czołgach jechałem prawym pasem prosto a na lewo skręcał dość głośny biały II gen, nie wiem czy to ed czy ee i jakie miało tablice ale naginało lewym pasem, kierowce pozdrawiam kto to wracając z Wrocławia około godz 17 niedaleko wyjazdu na autostradę w korku w stronę Wrocławia jechał czerwony I gen też pozdrawiam i pytam kto to taki
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE