Abaddon napisał(a):spytaj sebasa może wie coś o niej ew napisz na http://forum.honda-kielce.pl
pirul napisał(a):Mogę się mylić ale na 90% to jest samochód dziewczyny Parówy.
A jak masz sumę 5 cyfrową z 3 na początku to Ci moją sprzedam

Przeciez to tlumaczylem w innym temacie. Taka jest mentalnosc polaka, ktory jest z natury oszczedny i ciezko mu jednorazowo wydac kupe kasy na cokolwiek a w szczegolnosci na tak wiekowe autko i jak juz woli zaryzykowac i kupic mniej odpicowana sztuke do ewentualnego podlubaniaŻe nikt nie chce dołożyć i kupić sprawdzonego super samochodu

maczuga2 napisał(a):Że nikt nie chce dołożyć i kupić sprawdzonego super samochodu
Widziałem podobna jadącą na Kraków dzisiaj ale nie jestem pewien czy to ta.Paweł1991 napisał(a):2. Większość woli kupić seryjny samochód i samemu bawić się w ''tuning'' chyba że kogoś to nie bawi i chce już gotowy samochód, ale takich osób jest mało, prędzej w Niemczech kupują auta już zrobione.
Też nie biorą pod uwagę tego że zrobienie takiej fury kosztowało właściciela więcej niż kwota za którą jest wystawione.A później większość z tej większości żałuje poświęconego czasu i straconej kasy której już nigdy nie odzyskaTeż nie biorą pod uwagę tego że zrobienie takiej fury kosztowało właściciela więcej niż kwota za którą jest wystawione.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości