Crx stoi rozbity, nie mam narazie pieniedzy na wymiane chłodnicy, a trzeba go odpalić raz na jakiś czas i pojawia sie pytanie czy bez chłodzenia można go odpalić, żeby pochodził i ile czasu może pochodzić?
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
jak stoi to zrob mu jakis pojemnik z woda szczelnie zamkniety i odpalaj do woli.a tak bez wody to max 0.5min[tak mi sie wydaje ale pewnie 3min wytrzyma,na wolnych obrotach]ale nie radze bez wody.a chlodnice mu zastap jakims wezem i polacz ze soba i po klopocie.i oczywiscie zalej silnik woda[he].
Pytanie tylko po co chcesz przepalać. Jak boisz sie że póżniej nie odpali to jest raczej coś nie tak z autem. Jak boisz sie o akumulator to go weż do domu i bedzie zawsze gotowy. Bez płynu chłodzącego można odpalić na pare sekund, nic sie nie stanie ( sprawdzone z autopsji). Niektórzy nawet mówią że można odpalić auto bez oleju na pare sekund ale ja bym sie nie doważył
sluchaj na dwie czy trzy minuty mozesz smialo odpalic bez chlodnicy i nic mu sie nie stanie sam tak robilem po remoncie jak chlodnicy nie mialem i wszystko wporzo!!