Dwie Del solki do oceny
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

l0h-s
Forumowicz

przez l0h-s » 2011-04-03, 17:05

Byłem zobaczyłem i przejechałem się (mowa tutaj o wspomnianej wyżej http://otomoto.pl/honda-crx-del-sol-vtec-C17432597.html ). Auto, czego nie widać na zdjęciach ma jakieś białe odbarwienia na masce z przodu i lakier na zderzaku z przodu też jest w fatalnej kondycji, także na dzień dobry przód do lakierki. Jest kilka ognisk korozji (na progu, na lewym słupku i koło wlewu paliwa) ale tragedii nie ma. Środek bardzo fajnie utrzymany, te skóry na fotelach naprawdę fajne. Mechanicznie także wszystko wydaje się ok.
Ogólnie, gdyby nie fakt, że cena wg mnie jak na stan auta jest zbyt duża to możnaby się zastanawiać. Kilka rzeczy do roboty, ale nie ma tragedi, tylko za te pieniądze można chyba trafić coś lepszego.

McRancor
Forumowicz

przez McRancor » 2011-04-03, 18:58

l0h-s napisał(a): Kilka rzeczy do roboty, ale nie ma tragedi, tylko za te pieniądze można chyba trafić coś lepszego.

Zawsze będzie kilka rzeczy do roboty :)

Ale masz rację - nie ta kasa za ten stan i rocznik. Poczekaj, może koleś zmięknie za jakiś czas i spuści z tonu.

l0h-s
Forumowicz

przez l0h-s » 2011-04-03, 19:32

McRancor napisał(a):Zawsze będzie kilka rzeczy do roboty :)

Ale masz rację - nie ta kasa za ten stan i rocznik. Poczekaj, może koleś zmięknie za jakiś czas i spuści z tonu.

To moje nie pierwsze używane auto, więc wiem, że zawsze są jakieś rzeczy do roboty;) nikt nie remontuje auta, żeby miesiąc później je sprzedać. Ale malowanie maski i zderzaka na dzień dobry przy takiej cenie nie jest chyba normalką. Niestety przy takich autkach jak Del Solki trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mam nadzieję, że do lata uda mi się coś znaleźć;)

Poprzednia strona