brodson napisał(a):bartosz a co organizuje crx club tylko piszesz co civic nie mam nic do nich gadales z prezesem klubu crx bo miualy byc takie plany a tu widze ze upadlo w martwym punkcie i nie pdkreslaj mojego opisu na bialo bo wszyscy widza co pisze nie sa slepi no jak bylismy na zlociew trzebnicy sami zadeklarowalismy ze zrobimy zlot mielismy sie spotkac w knajpie i pogadac z gropa kielce jak sie okazalo przyjechalismy tylko my zero planow![]()
![]()
[ Dodano: Pon Gru 19, 2005 2:46 pm ]
w kielcach sa zajebiste podzialy i nik nie wie jak to wglada dobra mina do zlej gry poprostu samowolka po fakcie sie dowiadujemy co bezdie i czy cos wogole bedzie
bo narazie tylko ppm z Civic Klubu ma co dzialac bo ogarnia sponsora jakim jest Honda Polska bo do konca roku trzeba im przedstawic pi razy drzwi co chcemy zrobic. my jako CRX Klub czy tez Honda Kielce nie mamy co narazie robic...
gdybys chociaz raz na spocie posluchal zamiast latac i sie wyglupiac to bys wiedzial ze dopuki w STYCZNIU nie podadza nam kiedy mozna wynajac tor reszta stoi w miejscu
czy to jest jasne? bo moze wiesz wiecej o zlocie to mnie oswiec...
podzialy??? sam je ciagle wymyslasz wiesz juz daj spokoj. wszyscy inni funkcjonuja normalnie a Ty ciagle widzisz podzialy? to na jakich sie dzielimy bo ni [czlonek meski] nie wiem...